16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Nu sunt probleme deosebite cauzate de ploi

Vâlcea: Nu sunt probleme deosebite cauzate de ploi

Ca urmare a fenomenelor hidrometeorologice periculoase produse la nivelul judeţului Vâlcea, manifestate prin instabilitate atmosferică accentuată, cantități însemnate de apă și ploi abundente, luând în considerare informările transmise de către structurile cu atribuții în domeniu, Instituția Prefectului – Județul Vâlcea, a anunţat situaţia existentă în această dimineaţă.
Ieri, echipajele de intervenţie din cadrul ISU Vâlcea au intervenit pe raza județului Vâlcea la toate solicitările înregistrate prin apelul unic de urgență 112. La acest moment nu se înregistrează situații deosebite.

Pe drumurile naţionale şi judeţene nu se înregistrează situaţii deosebite ca urmare a fenomenelor mai sus menţionate, circulaţia rutieră desfăşurându-se în condiţii de siguranţă.
La nivelul autorităţilor locale s-a intervenit, pentru asigurarea accesului pe toate drumurile de interes local, iar în continuare se procedează la monitorizarea și inventarierea tuturor obiectivelor cu risc de afectare în vederea întocmirii Rapoartelor operative şi de sinteză, potrivit prevederilor legale.
La nivelul reţelelor de energie electrică, echipele CEZ Distribuţie au intervenit în cursul zilei de 8 iulie. la toate deranjamentele produse, astfel încât la această oră nu se mai înregistrează întreruperi în alimentarea cu energie electrică datorate fenomenelor hidrometeorologice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS