Acasă Local Vâlcea Bănuit de furt reţinut de poliţiştii vâlceni

Bănuit de furt reţinut de poliţiştii vâlceni

-

Polițiștii din cadrul Poliției Brezoi, Posturilor de poliție Racovița și Câineni, sprijiniți de polițiști din cadrul Poliției municipiului Câmpulung-I.P.J.Argeș, au descins ieri, 27 iunie, în orașul Ștefănești, județul Argeș, la locuința unui bărbat, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat.

Polițiștii au reținut pentru 24 de ore, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, un bărbat de 30 de ani, cercetat pentru furt calificat, faptă comisă în luna ianuarie, pe raza orașului Brezoi. Pe 28 ianuarie, poliția a fost sesizată cu privire la faptul că, din două anexe gospodărești, de pe raza orașului Brezoi, au fost sustrași, în cursul nopții, doi cai. Polițiștii au demarat investigațiile, fiind înregistrat un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.
Persoană bănuită a fost depistată și reținută, urmând să fie prezentată Judecătoriei Brezoi cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

OLT: Fermierii controlați prin teledetecție încep să-și primească banii

Agenția de Plăți și Intervenții pentru Agricultură (APIA) Olt este în plină campanie de autorizare la plată a fermierilor care trebuie să-și primească banii, după ce, până la 1 decembrie 2019, aceștia au încasat în conturile deschise la bănci avansul care se acordă proprietarilor de teren care exploatează teren agricol.

Horoscop

Berbec Este o zi a cărei temă principală sunt veniturile obţinute în urma desfăşurării unei munci oficiale. Într-un anume fel, prietenii şi...