10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaFurtuna a făcut ravagii şi în Vâlcea

Furtuna a făcut ravagii şi în Vâlcea


Furtuna care s-a abătut aseară şi în judeţul Vâlcea a creat un adevărat haos în trafic, după ce mai mulţi copaci au căzut pe carosabil. La această oră, mai este blocat doar strada Forestierilor din Băile Olăneşti, un drum puţin circulat.
S-a intervenit în Râmnicu Vâlcea, pe străzile: Cerna, Florilor în cartierul Lenin Sud, Tudor Vladimirescu, Matei Basarab, bulevardul Dem Rădulescu, pentru îndepărtarea copilor căzuţi pe carosabil. În judeţ, potrivit ISU Vâlcea, 38 copaci au căzut pe carosabil sau pe autoturisme parcate, 3 acoperișuri avariate parțial si căzute pe carosabil în municipiu.
În orașul Horezu s-a înregistrat un copac căzut pe carosabil, iar în Brezoi au fost 2 copaci căzuţi pe carosabil şi 1 acoperiș căzut în stradă. În comunele: Bujoreni , Racovița Câineni și Popeşti s-a înregistrat următoarea situaţie: câte un copac căzut în stradă, Dj 678 A între Tătărani și Galicea a fost mai multe ore. În comuna Nicolae Bălcescu pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu la o casă. De asemenea, ei au stins şi flăcările care au cuprins un camion în Călimănești.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS