Acasă Local Vâlcea Vâlcea: Un tânăr recidivizează în scandaluri şi violenţe

Vâlcea: Un tânăr recidivizează în scandaluri şi violenţe

-

Poliția orașului Berbești a desfășurat, în ultimele luni, acțiuni pentru menținerea ordinii și siguranței publice, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Vâlcea și Grupării Mobile de Jandarmi Craiova.
La data de 5 martie, în orașul Berbești, a avut loc un conflict spontan în care a fost implicat un bărbat de 32 de ani care ar fi agresat în fața unui local un bărbat din localitate, înregistrându-se un dosar penal pentru lovire sau alte violențe. Față de bărbatul respectiv a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, iar ulterior persoana vătămată și-a retras plângerea.

La data de 6 mai a.c., același bărbat de 32 de ani ar fi agresat fizic o altă persoană, în urma unui conflict spontan.

A fost înregistrat un nou dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, dispunându-se din nou reținerea pentru 24 de ore, iar ulterior măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

În această perioadă, bărbatul nu a respectat măsurile impuse de instanță, distrugând un autoturism și amenințănd un angajat al unei societăți comerciale, motiv pentru care s-a propus schimbarea măsurii controlului judiciar, urmând ca instanța să se pronunțe în cauză.

În această dimineață, 8 iunie, persoana în cauză a fost implicat într-un nou conflict spontan.

Din primele verificări se pare că persoana bănuită ar fi agresat fizic un alt bărbat, în fața unui bancomat din Berbești.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, cel în cauză fiind în acest moment, la sediul poliției pentru audieri, iar în cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt.

ȘTIRI VIDEO GdS

„Şcoala altfel“, după reguli noi

Unităţile şcolare vor organiza în acest an programul „Şcoala altfel“ după o nouă metodologie. Una dintre modificări prevede că nu se mai...

Noul gazon de pe „Oblemenco“ vine din Grecia

Noul gazon de la stadionul „Ion Oblemenco“ vine din Grecia. Informaţia a fost furnizată, joi, de Victor Piţurcă şi confirmată de viceprimarul...