Acasă Local Vâlcea Vâlcea: Cercetaţi penal pentru că au condus sub influenţa alcoolului

Vâlcea: Cercetaţi penal pentru că au condus sub influenţa alcoolului

-

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Horezu au depistat în trafic, în Horezu și Slătioara, doi șoferi sub influența alcoolului, fiind întocmite dosare penale. În seara zilei de 7 iunie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Horezu au oprit pentru control, în oraș, un bărbat de 30 de ani, din Pietrari. La testarea cu aparatul etilotest, a reieșit o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. S-a înregistrat un dosar penal.
Tot ieri, polițiștii au depistat în Slătioara, în trafic, un bărbat de 48 de ani, care avea o alcoolemie de 0,48 mg/l alcool pur in aerul expirat. Și în acest caz, a fost deschis un dosar penal.

ȘTIRI VIDEO GdS

Grav accident rutier la Iancu Jianu, cu trei victime

Un grav accident rutier s-a petrecut, în această după-amiază, pe Drumul Județean 643, în localitatea Iancu Jianu. Două autoturisme, în care se...

AUDIO / Gemenii olimpici, la Radio Sud

Mihai şi Adrian Anghel, gemenii olimpici, de la Liceul de Arte "Marin Sorescu" din Craiova povestesc în cadrul emisiunii "Teză la radio", de la Radio Sud despre cum a fost la prezentarea de modă, organizată la Cluj-Napoca.