Acasă Local Vâlcea Vâlcea: Femeie de 33 de ani, surprinsă fără permis la volanul unui...

Vâlcea: Femeie de 33 de ani, surprinsă fără permis la volanul unui tractor

-

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Voicești au surprins, joi seara, pe Drumul Judeţean 648 B Voicești (Vâlcea), o femeie din municipiul Drăgășani, care conducea un tractor, fără permis de conducere.
Polițiștii au constatat că tractorul nu avea încheiată o poliță de răspundere civilă auto obligatorie și nici inspecția tehnică periodică efectuată.
A fost deschis un dosar penal, dispunându-se totodată, sancționarea contravențională a femeii cu amendă în cuantum de 1000 lei, dar și cu pedepse suplimentare, respectiv imobilizarea vehicului, reținerea plăcuțelor cu numerele de înmatriculare, precum și a certificatului de înmatriculare.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.