Acasă Local Vâlcea Vâlcea: Manifestări educative şi cultural – sportive, cu ocazia Zilei Poliţiei Române

Vâlcea: Manifestări educative şi cultural – sportive, cu ocazia Zilei Poliţiei Române

-

La data de 25 Martie, Poliția Română sărbătorește 196 de ani de tradiţie şi continuitate în slujba cetăţenilor, iar cu această ocazie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea organizează manifestări educative şi cultural – sportive, acestea fiind în prezent în plină desfășurare.
Activităţile au debutat ieri, 22 martie, cu Ziua Porților Deschise, organizată între orele 10:00-14:00, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, când toţi cei interesaţi au avut posibilitatea să afle mai multe despre activitatea poliţiei.

Peste 500 de copii au vizitat biroul Centrului Operațional al poliției, Serviciul Criminalistic, participând de asemenea la o prezentare video in sala mare a inspectoratului.

Tot la data de 22 martie a.c., la ora 14:00, a avut loc un concurs de tir la care au participat reprezentanţi ai mass-mediei locale.

Cupa Presei la Tir – Masculin
Locul I: Vasile Căprescu (Săptămâna în Oltenia) – 54 de puncte
Locul II: Cherăscu Viorel (Etalon TV) – 48 de puncte
Locul III: Mojoiu Alexandru (Curierul de Vâlcea) – 47 de puncte

Cupa Presei la Tir – Feminin
Locul I: Claudia Stanciu (Gazeta Vâlceană) – 45 de puncte
Locul II: Andreea Dobre (Gazeta Vâlceană) – 42 de puncte
Locul III: Letiția Lazăr ( Eveniment Vâlcean) – 39 de puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

FRF va permite consumul de bere pe stadioanele din România

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, le-a dat o veste îmbucurătoare microbiştilor din România. FRF doreşte permiterea consumului...

Polițistă agresată într-un local din Alba-Iulia de un recidivist

O poliţistă a fost agresată de către un bărbat, recidivist, într-un club din Alba-Iulia. Aceasta se află în timpul ei liber, fiind împreună cu câțiva prieteni.