11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaRestricţii de circulaţie în Băile Olăneşti

Restricţii de circulaţie în Băile Olăneşti

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a anunţat că circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat pe DN64 pe sensul de mers Râmnicu Vâlcea către Băile Olăneşti, între kilometrii 134+300 şi 134+330 de metri, în oraşul Băile Olăneşti, judeţul Vâlcea, din cauza fisurilor majore la partea carosabilă, în urma unei alunecări de teren. Restricţia de circulaţie este semnalizată corespunzător, traficul desfăşurându-se pe un fir alternativ pe celălalt sens, fiind montate semafoare pentru fluidizare.

În judeţul Bacău, traficul se desfăşoară cu dificultate pe DN12B pe sensul de mers Târgu Ocna către Slănic Moldova, la kilometrul 0+450 de metri, din cauza fisurilor majore la partea carosabilă, în urma infiltrării apei.

Circulaţia feroviară rămâne oprită pe secţia de cale ferată 409, între Vişeul de Jos şi Salva, staţia Dealul Ştefăniţei, în judeţul Bistriţa –Năsăud, pentru remedierea macazurilor afectate în urma deraierii, în cursul zilei de 15 martie 2018, a unui tren de marfă încărcat cu cherestea.

În judeţul Dâmboviţa, traficul feroviar este blocat pe secţia de cale ferată 904, între staţiile Fieni şi Pietroşiţa, din cauza alunecării terasamentului la kilometrul 65+150 de metri.

În judeţul Sibiu, pe DN1 Avrig – Arpaşu de Jos, circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat, din cauza ceţii dense, care a redus vizibilitatea pe alocuri sub 50 de metri.

Pentru a preveni producerea evenimentelor rutiere nedorite, le recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza de deplasare la condiţiile de drum, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte şi să să nu se hazardeze în efectuarea unor manevre imprudente de depăşire.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS