17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Sancţiuni de 6000 lei aplicate într-o singură zi de poliţiştii din Govora şi Buneşti

Vâlcea: Sancţiuni de 6000 lei aplicate într-o singură zi de poliţiştii din Govora şi Buneşti

Polițiștii Poliției orașului Băile Govora și Postului de poliție Bunești au acționat pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale de natură infracţională sau contravențională, dar și pentru prevenirea evenimentelor rutiere, aplicând sancțiuni contravenționale de aproximativ 6.000 de lei.
La data de 25 ianuarie a.c., polițiștii au acționat în Băile Govora și Bunești, obiectivele fiind verificarea legalității transportului de produse de panificaţie, transportului de material lemnos, prevenirea evenimentelor rutiere, prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.
10 polițiști au participat la acțiune, oprind pentru control 32 de autovehicule și aplicând 17 sancțiuni contravenționale, din care 14 la regimul rutier.
Au fost de asemenea reținute 2 permise de conducere pentru încălcarea normelor referitoare la efectuarea depășirii și au fost confiscate valoric bunuri de aproximativ 200 de lei.
Polițiștii au depistat, în timpul acțiunii, un bărbat de 27 de ani, din Alba, care transporta cu o autoutilitară, 5 bovine, fără a îndeplini normele legale de transport, acesta fiind sancționat contravențional.
Valoarea totală a sancțiunilor se ridică la 6.000 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS