Acasă Local Vâlcea Vâlcea: Arestaţi preventiv pentru furt de lemne

Vâlcea: Arestaţi preventiv pentru furt de lemne

-

Polițiștii Serviciului Ordine Publică-Biroul Combaterea Delictelor Silvice, Poliției orașului Băile Olănești, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Operațiuni Speciale Vâlcea au reținut, ieri, trei persoane bănuite de infracțiuni la regimul silvic.
Polițiștii au dispus, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, reținerea, iar ulterior s-a aprobat propunerea de arestare preventivă, pentru trei bărbați cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani, bănuiți că ar fi tăiat și sustras mai mulți arbori, de pe o proprietate privată din Băile Olănești.
Polițiștii s-au sesizat, pe 12 ianuarie, din oficiu cu privire la faptul că, din fondul forestier al orașului Băile Olănești, de pe o proprietate privată, au fost tăiaţi fără drept şi sustraşi 123 de arbori, cu un volum total de 167,495 mc, diverse specii.
În cauză s-a înregistrat un dosar penal, prejudiciul fiind de peste 61.000 de lei.
În urma investigațiilor complexe efectuate, ieri s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a celor trei bărbați, în aceeași zi aceștia fiind prezentați Judecătoriei Râmnicu Vâlcea cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, măsură aprobată de asemenea.
Cercetările continuă pentru probarea întregii activități infracționale.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.