9.8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Măsuri pentru perioada sărbătorilor de iarnă

Vâlcea: Măsuri pentru perioada sărbătorilor de iarnă

Prefectul județului Vâlcea, Florian Marin, a organizat, astăzi, începând cu ora 12.00, o întâlnire de lucru, la care au participat alături de subprefectul județului Vâlcea, Aurora Gherghina, șefii Inspectoratelor Județene de Poliție, Jandarmi, Situații de Urgență Vâlcea, conducerea Poliției Locale Râmnicu Vâlcea și reprezentanți ai Instituției Prefectului.
Întâlnirea a avut ca temă principală, stabilirea de măsuri privind asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică, potrivit competențelor fiecărei instituții prezente, dată fiind perioada de sărbători ce va urma, aceasta presupunând, atât în județ cât și în municipiu un aflux de persoane, în zone unde vor fi organizate manifestări cultural-religioase.
Un punct aparte al discuției l-a constituit necesitatea verificării modului de comercializare și folosire, doar în condiții de strictă legalitate și pe durata prevăzută de lege, a materialelor pirotehnice, gen petarde.
Nu în ultimul rând s-a discutat și despre luarea de masuri pentru prevenirea producerii de incendii atât în mediul urban cât și în cel rural.
Le-a fost solicitat, de asemeni celor prezenți, să fie dispuse toate măsurile, în așa fel încât, cu toții să avem parte de sărbători liniștite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS