Acasă Local Vâlcea Vâlcea: Circulaţia rutieră a fost reluată pe ambele sensuri de mers pe...

Vâlcea: Circulaţia rutieră a fost reluată pe ambele sensuri de mers pe DN 7, la Milcoiu

-

CNAIR SA a anunţat participanții la trafic că la această oră pe DN 7, km 162+300, pe raza localității Milcoiu, județul Vâlcea, circulația rutieră s-a reluat în condiții normale pe ambele sensuri de mers.
Astăzi, 24.10.2017, în jurul orei 12:45, pe sectorul de drum menționat a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și o cisternă, rezultând blocarea unei benzi de circulație prin rasturnarea pe carosabil a cisternei.
Lucrătorii DRDP Craiova, prin SDN Râmnicu Vâlcea, au inițiat deblocarea circulației pe banda afectată prin deplasarea unui utilaj care să scoată în afara parții carosabile cisterna răsturnată. Menționăm că șoferul cisternei a refuzat intervenția utilajului aparținând drumarilor, specificând că asteaptă un utilaj de le firma de care aparține și a invocat că solicită acest lucru pentru a evita deteriorarea vehiculului rasturnat pe carosabil.
Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţiile de circulaţie instituite, semnalizările rutiere temporare şi indicaţiile agenţilor de poliţie aflaţi la faţa locului unde există incidente în trafic

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec S-ar putea să simţiţi o nelinişte, în urma unor evenimente din trecutul apropiat. Analizaţi bine situaţia, cereţi sfaturi celor apropiaţi, persoanelor...