8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Un tânăr băut şi fără permis a produs un accident rutier

Vâlcea: Un tânăr băut şi fără permis a produs un accident rutier

Un tânăr, de 24 de ani, din Râmnicu Vâlcea, s-a urcat la volan sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără să deţină permis de conducere şi a produs aseară, în jurul orei 22.00, un accident rutier pe Drumul Național 64 – strada Stolniceni.
Ajunşi la faţa locului, poliţiştii rutieri au constatat că şoferul unui autoturism, în timp ce se deplasa pe ruta Râmnicu Vâlcea – Drăgășani, pe banda 1, a efectuat manevra de schimbare a direcției de mers spre stânga, fără să se asigure corespunzător, și a intrat în coliziune cu un alt autoturism care se deplasa pe aceeași direcție de mers, pe banda numărul 2.
În urma coliziunii a rezultat rănirea ușoară a tânărului M.M., de 24 de ani, care a efectuat virajul la stânga.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul în cauză nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar cu prilejul testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Acesta a fost condus la spital pentru prelevarea a două probe biologice de sânge, în cauză efectuându-se cercetări pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală, conducerea unui autoturism pe drumurile publice, sub infuența alcoolului și fără permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS