10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Prinşi transportând lemne fără documente de provenienţă

Vâlcea: Prinşi transportând lemne fără documente de provenienţă

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Sutești și Postului de poliție Șușani au depistat 2 atelaje hipo în care se transporta material lemnos fără documente justificative, în urma controlului dispunându-se măsurile legale.
Polițiștii au depistat, ieri, într-o pădure din Șușani, un bărbat de 35 de ani din comună, care transporta cu o căruță material lemnos (stejar, frasin și jugastru) în valoare de aproximativ 1.000 de lei. La o distanță de 700 de metri de locul depistării, polițiștii au găsit încă o căruță încărcată cu lemne, netractată.
Tânărul nu a putut prezenta documente justificative pentru lemne, polițiștii întocmindu-i dosar penal și confiscând întreg materialul lemnos. Totodată, acesta a fost sancționat contravențional cu suma de 7.000 de lei.
Polițiștii au depistat în cursul aceleiași zile, tot în comuna Șușani, un alt bărbat de 60 de ani, din comună, care transporta 0.300 mc de material lemnos cu un atelaj hipo, de asemenea fără documentele legale. Bărbatul a fost sancționat contravențional, iar lemnul confiscat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS