Acasă Local Vâlcea Vâlcea: Bărbat reţinut după ce ar fi agresat doi şefi de tren

Vâlcea: Bărbat reţinut după ce ar fi agresat doi şefi de tren

-

Polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Transporturi Vâlcea au reținut , ieri, un bărbat din comuna Bucoșnița, județul Caraș Severin, după ce acesta ar fi lovit doi șefi de tren aflați în timpul serviciului, pe trenul Inter-Regio, care se deplasa pe relația Mangalia- Sibiu, incidentul petrecându-se în stația Lotru-Brezoi.
Astfel, potrivit unui comunicat al IPJ Vâlcea transmis presei astăzi, la data de 24 august, polițiștii au fost sesizați de doi bărbați, angajați ai C.F.R., aflați în timpul serviciului, de faptul că au fost agresați fizic de un bărbat aflat în tren, acesta fiind staționat în gara Brezoi.
Din investigații a reieșit că bărbatul călătorea către municipiul Sibiu a fost trezit din somn de unul dintre șefii de tren, situație care l-ar fi deranjat. Acesta a început să facă scandal, iar apoi a spart o sticlă și l-a lovit pe șeful de tren cu aceasta. Mai mult, bărbatul l-ar fi lovit și pe cel de-al doilea șef de tren, venit în ajutorul colegului.
Imediat dupa săvârșirea faptei, tânărul a fugit de la fața locului.
Urmare a cercetărilor efectuate, s-a reusit stabilirea identității autorului infracțiunii de ultraj, în persoana unui bărbat de 30 ani, din comuna Bucoșnita, județul Caras Severin. Pe numele acestuia, a fost întocmit dosar penal.
Polițiștii au reușit depistarea bărbatului, în cursul serii, pe raza localității Tălmaciu, județul Sibiu, față de acesta fiind luată măsura retinerii pentru o perioada de 24 ore, urmând să fie prezentat în fața Judecătoriei Brezoi cu propunere de aretare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Căutaţi compania altor oameni şi sunteţi dependent de atenţia lor. Dacă nu primiţi sprijin şi confirmări din partea partenerului sau a...