3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Bărbat reţinut la Bălceşti pentru lovire sau alte violenţe

Vâlcea: Bărbat reţinut la Bălceşti pentru lovire sau alte violenţe

Poliţişti din cadrul Poliţiei orașului Bălcești au dispus reţinerea pentru 24 de ore, faţă de un bărbat de 56 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Potrivit unui comunicat al IPJ Vâlcea, din investigații rezultă că, la data 19 august, persoana vătămată, un bărbat de 73 ani, din orașul Bălcești, se afla în curtea locuinței sale, când un alt bărbat de 56 de ani a intrat peste el în curte, amenințându-l și lovindu-l cu o bâtă.
Polițiștii s-au deplasat la faţa locului, a fost de asemenea solicitat și un echipaj de ambulanță, victima fiind transportată la spital.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi lovire sau alte violente, iar polițiștii l-au reținut pe bărbatul de 56 de ani din Bălcești, în urma ordonanței emise de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bălcești.
Acesta a fost încarcerat  la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Vâlcea, iar la data de 20 august a.c., prezentat Judecătoriei Bălcești cu propunere de arestare preventivă, care a fost admisă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS