-0.5 C
Craiova
sâmbătă, 18 ianuarie, 2020
Acasă Local Vâlcea Vâlcea: Bărbat dispărut la Oteşani, găsit la Stăneşti după două zile de...

Vâlcea: Bărbat dispărut la Oteşani, găsit la Stăneşti după două zile de căutări

-

Un bărbat de 60 de ani, dispărut de la domiciliu în data de 13 august din localitatea Oteşani (Vâlcea), a fost găsit, ieri, pe raza comunei Stăneşti.
Potrivit unui comunicat al IPJ Vâlcea, la data de 14 august, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Măldărești au fost sesizați de un bărbat din comuna Oteșani, județul Vâlcea, cu privire la faptul că tatăl său, în vârstă de 60 de ani, a plecat în seara zilei de 13 august a.c. de la domiciliu, cu căruţa, și nu s-a mai întors.
Au fost demarate căutările începând cu ora 18:30, în data de 14 august, participând 11 politiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Sectiei 7 Maldaresti, Sectiei 8 Lapusata, Politiei orașului Horezu, precum și 3 jandarmi, 4 lucratori ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Valcea si 12 voluntari. De asemenea, a fost folosit și cainele de urmă.
Rezultatul căutarilor a fost negativ, acestea fiind sistate, in jurul orei 23:00.
În dimineata zilei de 15 august, căutările au fost reluate, iar în urma verificărilor si investigațiilor efectuate, persoana dispărută a fost identificată pe raza comunei Stănesti, județul Valcea.
Bărbatul a fost condus la spital pentru examinare medicală. Din primele verificări a reieșit că acesta nu a fost victima niciunei infracțiuni.

ȘTIRI VIDEO GdS