Acasă Local Vâlcea Vâlcea: Au furat o bormaşină şi un telefon mobil dar au fost...

Vâlcea: Au furat o bormaşină şi un telefon mobil dar au fost prinşi de poliţişti

-

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au reușit identificarea autorului a două furturi comise în zilele trecute și a unei tentative de furt în dauna unei asociații de proprietari din Râmnicu Vâlcea. Potrivit unui comunicat al IPJ Vâlcea, la data de 2 august polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în sediul unei asociații de proprietari din Ostroveni, fără a sustrage nimic însă.
În ziua următoare au fost primite alte două sesizări de la operatorul comercial al unei societăți din Râmnicu Vâlcea, de unde fusese sustras un telefon mobil și de la un bărbat de 54 de ani, tot din oraș, păgubit de o bormașină și alte câteva bunuri.
În urma investigațiilor efectuate în cadrul dosarelor penale, polițiștii au reușit identificarea autorului în persoana unui tânăr de 19 ani, față de care s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore.

ȘTIRI VIDEO GdS

Oltenia, „invadată“ de bugetari

Datele statistice parţiale arată că din totalul salariaţilor din Oltenia circa 59.000 sunt bugetari. Anii anteriori, în Gorj era ponderea cea mai mare a bugetarilor. Circa 44,9% dintre angajaţii din Gorj erau bugetari. În Dolj, 22% dintre salariaţi erau bugetari, anul trecut. Media pe ţară era de 15%.