Acasă Local Vâlcea Vâlcea: O femeie căutată pentru tâlhărie în Germania, prinsă de poliţişti la...

Vâlcea: O femeie căutată pentru tâlhărie în Germania, prinsă de poliţişti la Vlădeşti

-

O femeie căutată pentru tâlhărie şi complicitate la furt calificat, fapte comise în Germania, în perioada august-septembrie 2014, a fost prinsă sâmbătă de poliţiştii din Vâlcea, pe raza comunei Vlădeşti. Femeia, de 38 de ani a comis infracţiunile în oraşele germane Wursele, Heinberg şi Aachen.
Femeia a fost prezentată procurorului din cadrul Parchetului de pe langă Curtea de Apel Piteşti, care a dispus măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore, fiind încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Argeș.
Pentru depistarea femeii, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.