27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Tânăr reţinut după ce a furat bani dintr-un microbuz

Vâlcea: Tânăr reţinut după ce a furat bani dintr-un microbuz

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea au dispus luni, 29 mai, efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de doi tineri, dintre care unul minor, cercetaţi pentru furt din autovehicul.

Din cercetările efectuate a rezultat că, în seara zilei de 27 mai, în jurul orei 22.00 S.V., de 29 de ani, din comuna Câineni şi G.A., de 15 ani, din comuna Buneşti ar fi sustras dintr-un microbuz, oprit pe partea dreaptă a străzii Independenţei, din municipiul Râmnicu Vâlcea, 1.450 de lei, profitând de faptul că autovehiculul avea portierele neasigurate.
Poliţiştii au reuşit probarea activităţii infracţionale a celor doi tineri, iar faţă de S.V. a fost dispusă reţinerea pentru 24 de ore, acesta urmând să fie prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Râmnicu Vâlcea cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. În cauză, cercetările continuă sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Râmnicu Vâlcea, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS