13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Un bărbat şi patru femei din Craiova, bănuiţi de furturi din locuinţe, prinşi de poliţişti

Vâlcea: Un bărbat şi patru femei din Craiova, bănuiţi de furturi din locuinţe, prinşi de poliţişti

Cinci persoane, un bărbat şi patru femei, toţi din Craiova, sunt cercetaţi de poliţiştii din Bulzeşti (Dolj), fiind suspectaţi că au comis mai multe furturi din locuinţe.
Potrivit unui comunicat al IPJ Vâlcea, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Bălceşti au fost informaţi pe 25 mai de către şeful de post din cadrul Postului de Poliţie Bulzeşti – Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj, cu privire la faptul că un bărbat şi patru femei au încercat să sustragă  bunuri de la persoane domiciliate pe raza comunei Bulzeşti, judeţul Dolj, prin metoda distragerii atenţiei, ulterior aceştia deplasându-se în direcţia oraşului Bălceşti, cu un autoturism de culoare albastru.
Poliţiştii din Bălceşti (Vâlcea) s-au mobilizat într-o acţiune şi au depistat pe raza localităţii,  satul Poieni,  un autoturism de culoare albastru, cu numere de Bulgaria, condus de un bărbat, respectiv V.J.N., de 31 de ani şi patru femei pasagere, respectiv: S.M. de 41 de ani, S.l. de 42 de ani,  D.M., de 35 de ani şi V.M. de 25 de ani, toţi din municipiul Craiova.
Din cercetările efectuate rezultă că, în dimineaţa zilei de 25 mai, persoanele în cauză ar fi pătruns fără drept în curtea locuinţelor mai multor persoane de pe raza comunei Bulzeşti, de unde ar fi încercat să sustragă bunuri şi sume de bani, prin metoda ”distragerii atenţiei”.
Cele 5 persoane au fost conduse la sediul Postului de Poliţie Bulzeşti şi predate şefului de post în vederea continuării cercetărilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS