21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Percheziţii domiciliare într-un dosar în care mai multe persoane sunt acuzate de tâlhărie

Vâlcea: Percheziţii domiciliare într-un dosar în care mai multe persoane sunt acuzate de tâlhărie

Poliţiştii vâlceni au efectuat, marţi, 4 percheziţii, pe raza localităţii Buzescu din judeţul Teleorman, la persoane cercetate pentru tâlhărie, a anunţat IPJ Vâlcea în urmă cu puţin timp, într-un comunicat.

Astfel, poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale şi cei de la Serviciul de Acţiuni Speciale, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălceşti, au efectuat 4 percheziţii, la domiciliile unor persoane bănuite de tâlhărie.

Din cercetări a reieşit faptul că, în data de 08.04.2017, doi bărbaţi au pătruns fără drept, în locuinţa unei femei din comuna Zătreni, pe care au imobilizat-o şi i-au sustras suma de 13.000 de lei.

Faţă de unul dintre bărbaţi, respectiv I. M, de 28 ani, din comuna Buzescu, judeţul Teleorman s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, urmând ca în cursul zilei de astăzi, acesta să fie prezentat Judecătorie Bălceşti cu propunerea de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS