24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Un tânăr condamnat cu suspendare a săvârşit altă infracţiune şi a ajuns după gratii

Vâlcea: Un tânăr condamnat cu suspendare a săvârşit altă infracţiune şi a ajuns după gratii

Un bărbat de 23 de ani din judeţul Vâlcea a fost încarcerat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Colibaşi pentru că a comis o altă infracţiune pe perioada condamnării cu suspendare.

Magistraţii Judecătoriei Horezu au fost cei care au emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pe numele tânăruluim cu domiciliul în acelaşi oraş Horezu. Acesta fusese iniţial condamnat cu suspendare, la un an de închisoare, pentru săvârşirea de infracţiuni rutiere.

În sarcina acestuia a fost reţinut faptul că, fiind sub condamnare cu suspendare, în luna februarie 2015 a fost oprit de către poliţişti pentru un control de rutină pe raza comunei Vaideeni, stabilindu-se faptul că s-a urcat la volan fără a poseda permis de conducere.

Astfel, a fost revocată condamnarea cu suspendare, cele două pedepse au fost contopite, iar bărbatul va avea de de executat 2 ani şi 6 luni de închisoare.

Tânărul a fost preluat de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, fiind transferat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Colibaşi pentru executarea pedepsei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS