24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Acţiune informativ-preventivă în rândul bicicliştilor, conducătorilor de mopede şi motociclete

Vâlcea: Acţiune informativ-preventivă în rândul bicicliştilor, conducătorilor de mopede şi motociclete

Sâmbătă, 23 iulie, în parcarea unei societăţi comerciale de pe str. Dem. Rădulescu, din municipiul Râmnicu Vâlcea, va avea loc o activitate informativ – preventivă organizată de către Serviciul Rutier şi Biroul Rutier din cadrul I.P.J. Vâlcea şi sprijinită de către asociaţii de ciclism şi motociclism din localitate.

Scopul acestei acţiuni este reducerea numărului de evenimente rutiere în care sunt implicaţi bicicliştii, conducătorii de mopede şi conducătorii de motociclete, prin informarea şi responsabilizarea acestora în vederea adoptării unui comportament preventiv în trafic.

Vor fi distribuite materiale informativ – preventive, vor fi efectuate recomandări rutiere şi purtate discuţii interactive, cu privire la regulile de circulaţie pe drumurile publice, în scopul prevenirii accidentelor rutiere în care pot fi implicate vehiculele pe două roţi.

Persoanelor prezente le vor fi prezentate cauzele generatoare de evenimente rutiere pe raza judeţului Vâlcea şi aspecte referitoare la evenimentele rutiere în care au fost implicaţi bicicliştii, conducătorii de mopede şi motociclete, de la începutul anului până în prezent.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS