20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Reţinut după ce a tâlhărit o femeie în autogară

Vâlcea: Reţinut după ce a tâlhărit o femeie în autogară

Poliţiştii din cadrul vâlceni au fost sesizaţi ieri de către Z. Iulia, că privire la faptul că a fost lovită cu pumnii şi picioarele de către un bărbat necunoscut, care i-a smuls geanta din mână şi a fugit.

Din primele verificări, s-a stabilit faptul că în jurul orelor 06.00, persoana vătămată a ajuns în mun. Rm. Vâlcea, într-o autogară. În acest loc, a fost abordată de un bărbat necunoscut, cu care a intrat în discuţie. După jumătate de oră, femeia a părăsit autogară însoţită de acelaşi bărbat, iar după o distanţă parcursă împreună, bărbatul a trântit persoana vătămată la pământ, a lovit-o cu pumnii şi cu picioarele şi a reuşit să-i smulgă geanta din mână.

După sesizarea telefonică, echipajele de poliţie au efectuat căutări şi scotociri în zona comiterii faptei, nereuşindu-se identificarea bărbatului după semnalmentele şi obiectele de îmbrăcăminte indicate de victimă.

În urma activităţilor specifice, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au stabilit identitatea persoanei bănuite de comiterea faptei de tâlhărie. Este vorba despre D. Constantin, de 38 de ani, care prin violenţă a deposedat persoana vătămată de geanta personală în care se aflau un telefon mobil, suma de 200 lei şi documente personale.

Valoarea prejudiciului a fost estimat la aproximativ 2000 de lei.
Bărbatul a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri. În baza probatoriului administrat în cauză, s-a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, D. Constantin fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea. Cel în cauză va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.
Cercetările vor fi continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS