7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaPercheziții DNA la Consiliul Judeţean Vâlcea

Percheziții DNA la Consiliul Judeţean Vâlcea

Mai multe percheziții sunt în desfășurare miercuri dimineață la sediul Consiliului Județean Vâlcea și la domiciliile unor angajați ai instituției.
Vicepreședintele CJ Vâlcea, Romulus Bulacu, a declarat miercuri, pentru Agerpres, că perchezițiile vizează mai multe compartimente din cadrul instituției și că au la bază anumite „sesizări și reclamații”.
„Da, există percheziții la această oră ale serviciului teritorial DNA Pitești, care vizează mai multe compartimente din cadrul CJ. Se adună documente. Este o procedură legală, mai multe informații nu am nici eu (…)”, a precizat Bulacu.
Surse judiciare afirmă că perchezițiile procurorilor DNA l-ar viza pe directorul tehnic al instituției, Florea Mierluş, și licitațiile de asfaltare a unor drumuri județene.
Aceasta este a doua descindere a DNA la sediul CJ Vâlcea în decurs de o lună, după ce procurorii DNA au efectuat percheziții într-un dosar privind lucrări efectuate cu fonduri europene în cazul CET Govora, cinci angajați ai instituției, inclusiv președintele Gheorghe Păsat, fiind oficial urmăriți penal în acest caz.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS