12.6 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Şi bătut şi cu dosar penal

Vâlcea: Şi bătut şi cu dosar penal

Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie rurală Prundeni cu privire la producerea unui accident soldat cu pagube materiale pe DJ 678 din comuna Drăgoeşti.
Din primele verificări, s-a stabilit că în jurul orei 21.30, în timp ce conducea un autoturism C. Mihai, intenţionând să efectueze un viraj la stânga a oprit pentru a acorda prioritate de trecere autovehiculelor ce circulau din sens opus, moment în care a fost lovit în partea spate de un moped, condus de  C. Cristian, din com. Drăgoeşti.
Conducătorul mopedului a relatat că după incident, până la sosirea poliţiştilor, la faţa locului s-a deplasat I. Ionuţ, din com. Olanu,  care l-a agresat fizic şi a suferit leziuni uşoare la  faţă şi la piciorul stâng, solicitând ambulanţa pentru a acordarea de îngrijiri medicale.

În urma testării cu aparatul etilotest a lui C. Cristian a rezultat o valoare de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri şi prelevarea de mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, conducătorul auto C. Mihai a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul care conducea mopedul nu posedă permis de conducere. În cauză vor fi continuate cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, sub influenţa băuturilor alcoolice, dar şi pentru loviri sau alte violenţe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS