15.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Prinşi cu lemne fără documente

Vâlcea: Prinşi cu lemne fără documente

Poliţiştii din cadrul formaţiunii de ordine publică Horezu au oprit ieri în trafic pe G. Ilie Daniel, în timp ce transporta material lemnos cu o autoutilitară.
Verificând avizul de însoţire s-a stabilit că acesta este întocmit corect şi că lemnul transportat este din specia fag, însa în urma verificării încărcăturii a rezultat că lemnul transportat este din specia paltin.
A fost întocmit proces verbal de contravenţie în conformitate cu prevederile Legii 170/2010 şi s-a dispus confiscarea materialului lemnos, care a fost lăsat în custodia Ocolului Silvic Romani.

Poliţiştii Secţiei nr. 7 Poliţie Rurală Măldăreşti împreuna cu lucrători din cadrul posturilor de politie comunale din arondare au desfăşurat acţiuni pe mai multe linii de muncă în urma cărora au aplicat 15 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 4250 lei. Un număr de 11 sancţiuni au fost pentru încălcări ale regimului rutier, 3 pentru încălcări ale prevederilor Legii 61/1991, iar o amendă la Legea 171/2010, care a presupus şi confiscarea a 3,5 mc material lemnos din specia fag.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS