9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Accidente rutiere provocate din cauza neatenţiei

Vâlcea: Accidente rutiere provocate din cauza neatenţiei

P. Mioara de 41 de ani, din comuna Drăgoeşti, judeţul Vâlcea, a condus aseară un autoturism pe DJ 678, din direcţia Drăgoeşti către Galicea şi ajungând la Km. 9+500m a acroşat cu partea dreaptă un pieton care se deplasa pe partea dreaptă a drumului, provocându-i vătămări corporale.
Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Drăgăşani în vederea acordării de îngrijiri medicale, stabilindu-i-se diagnosticul „traumatism cranio-cerebral acut închis, plagă contuză scalpată, traumatism cervical”. I s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, după care a fost victima a fost transferată la Spitalul Municipal Craiova.
Conducătorului  auto i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiuni de vătămare corporală din culpă.

Tot aseară,  L. Ion, de 66 de ani, din Sibiu, a condus un autoturism pe DN 7, iar la km 235+920 m, datorită neadaptării vitezei într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a derapat şi s-a răsturnat în şantul din dreapta.
În urma impactului a rezultat rănirea numitei L. Livai, de 62 ani, din Sibiu, pasager dreapta spate în autoturism, diagnosticat cu fractură mână dreapta. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ .
În cauză a fost întocmit dosar penal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS