22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Arestat preventiv pentru tentativă la viol

Vâlcea: Arestat preventiv pentru tentativă la viol

Poliţiştii vâlceni au fost sesizaţi sâmbătă SNUAU 112 că o femeie a fost agresată în cartierul Ostroveni.
Poliţişti ajunşi la faţa locului, au stabilit faptul că o femeie de 34 de ani, în timp ce se afla pe bld. Dem Rădulescu a fost constrânsă prin exercitarea de violenţe şi ameninţări, de către un bărbat, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice în vederea întreţinerii de raporturi sexuale cu aceasta.
Femeia a strigat după ajutor fiind auzită de două persoane, iar agresorul a fugit. Sesizarea poliţiştilor fiind făcută imediat, echipa operativă a reuşit prinderea şi identificarea bărbatului în scurt timp. Este vorba despre  I. Constantin, de 35 de ani, din  municipiul Râmnicu Vâlcea.
Din probatoriul administrat la dosar s-a dispus luarea măsurii reţinerii faţă de acesta pe o perioadă de 24 de ore, fiind prezentat Judecătoriei Rm. Vâlcea cu propunere de arestare preventivă a doua zi.
Magistraţii au admis propunerea procurorului de caz, motiv pentru care bărbatul este încarcerat pentru 30 de zile în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.
Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de viol.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS