14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlceni prinşi băuţi la volan

Vâlceni prinşi băuţi la volan

E. Gheorghe, de 33 de ani, din Râmnicu Vâlcea, a condus ieri seară un autovehicul pe str. Tineretului, din municipiu, fiind oprită pentru control de poliţiştii. Astfel, aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care s-a întocmit dosar penal.
Cu aceeaşi alcoolemie a fost depistat şi S. Constantin, de 44 de ani, din comuna Valea în timp ce conducea pe raza comunei un autovehicul, motiv pentru care poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Bălceşti au întocmit dosar penal.

Ieri, poliţiştii din municipiului Drăgăşani l-au depistat pe V. Dragoş, de 27 de ani, din com Ştefăneşti, care conducea pe str. Avram Iancu din municipiu un autoturism în timp ce se afla sub influenta băuturilor alcoolice.
Bărbatul a fost testat, rezultând o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiuni de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa alcoolului.

Astăzi dimineaţă, P. Nicolaie, de 35 de ani, din comuna Perişani, a condus un autoturism pe DJ 703 M – Racoviţa, şi a fost oprit pentru control de către poliţişti. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,67 mg/l , motiv pentru care  s-a întocmit dosar penal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS