16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Poliţiştii au dat 15 sancţiuni contravenţionale în doar câteva ore

Vâlcea: Poliţiştii au dat 15 sancţiuni contravenţionale în doar câteva ore

Poliţiştii din oraşul Berbeşti, ai Secţiilor de Poliţie 1 Râmnicu Vâlcea şi Prundeni, dar şi din cadrul Posturilor de Poliţie arondate au acţionat ieri, pentru câteva ore, pe raza de competenţă pentru prevenirea şi combaterea faptelor de natură penală şi contravenţională.
Astfel, oamenii legii au controlat 20 de societăţi comerciale, fiind aplicate 15 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 27.000 de lei.
De asemenea, au fost confiscaţi 2m.c. de material lemnos şi au fost constatate infracţiuni rutiere, dintre care 2 de conducere fără a  deţine permis de conducere.

Poliţiştii l-au depistat pe T. Andrei în timp ce conducea pe DJ 658 – Bujoreni un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o alcoolemie de 0,55 mg/l în aerul pur expirat, motiv pentru care a fost întocmit dosar penal.

D. Cătălin, de 36 de ani, din comuna Verguleasa, judeţul Olt, a condus un autoturism pe DN 64 – Drăgăşani şi a fost depistat  neavând permis de conducere. La solicitarea poliţiştilor de a i se recolta mostre de sânge a refuzat acest lucru, motiv pentru care s-a întocmit dosar penal pentru comiterea celor două infracţiuni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS