22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaO elevă din Vâlcea a dispărut de acasă, după ce a cunoscut un tânăr din Turcia pe o reţea de socializare

O elevă din Vâlcea a dispărut de acasă, după ce a cunoscut un tânăr din Turcia pe o reţea de socializare

O elevă din judeţul Vâlcea a dispărut de acasă vineri, când ar fi trebuit să meargă la meditaţie la Engleză, însă profesorul spune că fata nu a mai ajuns la curs. Din casă familiei din Mihăieşti au dispărut 500 de euro şi paşapoartele părinţilor ei.

„Când a ajuns în oraş m-a sunat să-mi spună că e bine şi că a intrat în scară unui bloc pentru că începuse furtună. După o jumătate de ora am sunat-o eu să o întreb dacă a ajuns la meditaţie, dar nu mi-a mai răspuns. De atunci nu mai ştim nimic de ea. Am sunat la 112 să anunţ dispariţia, dar asta e tot, nu a fost dată în urmărire naţională şi am senzaţia că a părăsit de mult ţară”, a declarat mama Mirunei Călinoiu, potrivit stirileprotv.ro.

Părinţii tinerei cred că Miruna a plecat în Turcia, ţară pentru care a dezvoltat o adevărată pasiune şi pe care a vizitat-o în cadrul unui proiect şcolar. Recent, fata a cunoscut pe Facebook un tânăr turc mai mare cu câţiva ani decât ea.

Tatăl fetei a intrat în calculatorul tinerei şi a găsit conversaţiile cu prietenul ei turc, iar un mesaj postat pe Instagram l-a îngrijorat. „Islam made me a Muslimah! It gave me all Liberty…And raised me în Dignity! ALHAMDULILLAH”! (n.r. „Islamul m-a făcut musulmanca! Mi-a dat toată libertatea şi m-a crescut în demnitate! Lăudat fie Allah!”).
Părinţii îi transmit fetei că nu se vor amesteca în viaţa ei şi o roagă printre lacrimi să le dea un semn că e bine. „Vreau să-i spun doar că noi nu ne vom opune acestei relaţii, dacă asta este alegerea ei, dar să ne trimită un mesaj că e bine, să ne spună unde e şi că e sănătoasă. Am văzut că e activă pe Facebook, dar nu am putut vorbi cu ea. Azi-noapte m-a sunat cineva cu număr privat, dar când am răspuns nu a spus nimic”, a spus Mihaela Călinoiu, mama fetei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS