19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaArhitectul vâlcean care s-a sinucis luna trecută nu a avut nici o calitate procesuală în dosarele Elenei Udrea

Arhitectul vâlcean care s-a sinucis luna trecută nu a avut nici o calitate procesuală în dosarele Elenei Udrea

Mihai Prădatu, arhitectul pârtiei de schi de la Obârșia Lotrului – Transalpina Ski Resort, care s-a sinucis la sfârșitul lunii iulie, nu avut nici o calitate procesuală în dosarele Elenei Udrea de la DNA.
„Numitul Prădatu Mihai nu are/nu a avut calitate procesuală în nicio cauză legată de Udrea Elena Gabriela aflată pe rolul DNA, prin urmare nici în dosarul mediatizat sub numele de Gala Bute”, a transmis DNA, în urma unei solicitări adresate de Agerpres.
Surse judiciare au declarat că Mihai Prădatu nici nu a fost audiat la DNA în dosarul „Gala Bute”.
Presa a relatat că Mihai Prădatu era „martorul-cheie” în dosarele Elenei Udrea, însă el s-a sinucis la puțin timp după ce a fost audiat la DNA.

De asemenea, conform jurnaliștilor, Mihai Prădatu ar fi fost vizat de o anchetă a procurorilor DNA, după ce acesta a cumpărat un teren de la controversatul om de afaceri Gheorghe Deaconeasa, acesta din urmă fiind condamnat în două dosare pentru retrocedări ilegale de terenuri.
Mihai Prădatu a fost găsit spânzurat, la sfârșitul lunii iulie, în apartamentul său din Râmnicu Vâlcea.

Domeniul schiabil Transalpina Ski Resort a fost inaugurat în anul 2012 pe malul Lacului Vidra, în zona stațiunii Obârșia Lotrului, după o investiție de 35 de milioane de euro.
Pârtia a fost proiectată de Mihai Prădatu și este prevăzută cu telegondole, teleschiuri, telescaune și tunuri de zăpadă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS