Poliţiştii Biroului Transporturi Vâlcea şi cei din cadrul posturilor subordonate, au organizat şi executat  acţiuni  împreună cu jandarmi şi organe de control CFR din cadrul Regionalei Craiova, pentru menţinerea unui climat corespunzător de siguranţă publică în staţii şi trenurile de persoane, combaterea faptelor de natură contravenţională şi penală, precum şi a fenomenului de călătorie frauduloasă.

Astfel, poliţiştii au efectuat 9 controale pe linia pazei bunurilor şi valorilor monetare, dar şi la centrele de colectare a fierului vechi, fiind verificate şi 96 de trenuri, staţii şi triaje.

În urma acţiunilor desfăşurate, poliţiştii au legitimat 86 de persoane şi au depistat 41 de călători frauduloşi, fiind aplicate 7 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2200 de lei.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.