13.1 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Trei oameni au murit, iar alţi patru sunt grav răniţi, în urma unui accident în care au fost implicate cinci autovehicule

Vâlcea: Trei oameni au murit, iar alţi patru sunt grav răniţi, în urma unui accident în care au fost implicate cinci autovehicule

Doi oameni au murit şi alţi cinci au ajuns în stare gravă la spital în urma unui accident produs aseară pe DN7, în localitatea Bujoreni. În impact au fost implicate trei autoturisme, o cisternă şi un tir.

Accidentul s-a produs pe DN 7, la ieşirea din Râmnicu Vâlcea. Din primele cercetări ale poliţiei, vinovat pentru tragedie ar fi şoferul cisternei, H. Ioan, de 43 ani, din comuna Avram Iancu, judeţul Bihor. Acesta  a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu trei autoturisme  şi un autotren care circulau în coloană.

În urma impactului, a rezultat decesul a trei persoane, doi conducători auto şi un pasager şi rănirea a altor patru persoane, doi conducători auto şi doi pasageri. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS