6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaPaznici prinşi dormind în post la Râmnicu Vâlcea

Paznici prinşi dormind în post la Râmnicu Vâlcea

(Foto: cronicadeiasi.ro)
(Foto: cronicadeiasi.ro)

Lucrători din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea au executat azi-noapte o acţiune vizând creşterea siguranţei pazei, ocazie cu care au fost verificate 27 de unităţi asigurate cu pază umană proprie sau prin societăţi specializate de pază. Poliţiştii au verificat dacă şi cum îşi execută atribuţiile agenţii de pază, dar şi dacă aceştia cunosc sarcinile din consemnul particular şi modul de intervenţie în cazul unui incident în obiectivul păzit.

În cadrul acţiunii au fost depistaţi trei agenţi de securitate care dormeau în cabina de pază, în cazul lor urmând să fie aplicate sancţiuni contravenţionale cu amenda, iar un agent de securitate nu purta ecusonul de identificare. De asemenea, la două societăţi comerciale nu au fost găsiţi agenţii de securitate, fapt pentru care se vor efectua verificări, urmând a se lua măsuri legale faţă de personalul de pază sau faţă de conducerea societăţii, după caz.

Agenţi de securitate verificaţi au fost reinstruiţi cu privire la modul de executare a sarcinilor ce le revin, precum şi cu privire la modul de intervenţie şi sesizare în cazul unui eveniment.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS