13.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentOlt: Un motociclist a ajuns la spital după ce a intrat într-un autoturism

Olt: Un motociclist a ajuns la spital după ce a intrat într-un autoturism

Un tânăr din Scorniceşti a ajuns la spital, după ce a intrat cu motocicleta într-un autoturism. Accidentul a avut loc în Slatina.

„Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, pe 16 februarie, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe bulevardului A.I. Cuza, din municipiul Slatina, a avut loc un eveniment rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, din cauze ce urmează a fi stabilite, o motocicletă condusă de un tânăr de 21 de ani, din orașul Scornicești, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 34 de ani, din comuna Giuvărăști“, potrivit IPJ Olt.

Motociclistul a necesitat îngrijiri medicale

În urma evenimentului rutier, motociclistul a necesitat îngrijiri medicale. A fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cei doi tineri au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatule fiind negative.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi: Ajutor financiar de aproape 78 de milioane de euro pentru CEO

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS