15.1 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentOlt: Două persoane, intoxicate cu o substanță periculoasă

Olt: Două persoane, intoxicate cu o substanță periculoasă

O substanță periculoasă a trimis la spital două persoane din comuna Vâlcele. După ce au dat cu insecticid în casă, bărbatul și femeia în cauză au ajuns să aibă amețeli și frisoane.

Bărbatul și femeia din comuna Vâlcele au acuzat stări de rău, după ce ar fi folosit un insecticid. Au fost transportate la spital de către echipaje medicale SMURD şi de la Ambulanţă, transmite Agerpres.

Victimele erau conştiente şi cooperante. Au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina.

Echipajul SMURD Slatina şi un echipaj cu medic de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt au intervenit în comuna Vâlcele, sat Bărcăneşti, la două persoane posibil intoxicate cu o substanţă chimică, folosită împotriva insectelor. Echipajele medicale au preluat două persoane, conştiente şi cooperante, un bărbat, în vârstă de 64 de ani şi o femeie, în vârstă de 60 de ani, cu greţuri, vărsături, ameţeli şi frisoane”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.

Persoanele transportate la spital ar fi folosit o substanţă împotriva puricilor.

Citeşte şi: Temperaturi de primăvară în prima zi din noul an

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS