11.4 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentOlt: Accident cu victimă produs de o șoferiță care apoi și-a ascuns mașina într-o parcare

Olt: Accident cu victimă produs de o șoferiță care apoi și-a ascuns mașina într-o parcare

Accident pe Drumul Județean 546, în comuna Curtișoara. Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, pe 12 septembrie, la ora 11.50, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Județean 546, în comuna Curtișoara, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii Biroului Rutier Slatina.

Din primele verificări la locul faptei, polițiștii au stabilit că o femeie de 43 de ani, din Slatina, în timp ce conducea un autoturism, la ieșirea dintr-o parcare, ar fi pătruns pe Drumul Județean 546, fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism condus de către o femeie de 42 de ani, din comuna Curtișoara, județul Olt, intrând în coliziune cu acesta.

După producerea evenimentului, femeia de 43 de ani ar fi mutat autoturismul în parcare“, potrivit IPJ Olt.

În urma evenimentului rutier, femeia de 42 de ani a necesitat îngrijiri medicale. Aceasta a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Cele două conducătoare auto au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Citeşte şi: În România se implementează sistemul garanție-returnare. Cum va funcționa 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS