18.7 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentOlt: Şase maşini, lovite de o șoferiță beată și drogată

Olt: Şase maşini, lovite de o șoferiță beată și drogată

O șoferiță de 26 de ani, din Slatina, a avariat şase autoturisme parcate pe strada Unirii din oraș. În urma evenimentului rutier nu au existat victime omenești. Au fost produse doar pagube materiale.

Incidentul a avut loc, miercuri, 23 august, în Slatina. Tânăra a ieșit pozitivă atât la etilotest, cât și la drugtest. Oamenii legii au depistat 3 substanțe sub influența cărora șoferița se afla.

„Polițiștii Biroului Rutier Slatina s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe strada Unirii din Slatina, a avut loc un eveniment rutier.

Oamenii legii au stabilit că o tânără de 26 de ani, din Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe strada Unirii, din aceeași localitate, din cauze cafre urmează să fie stabilite, a avariat şase autoturisme parcate.

În urma evenimentului rutier nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale.

Întrucât tânăra prezenta un comportament suspect, aceasta a fost testată atât cu aparatul etilotest. Acesta a indicat o valoare de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost testată și cu aparatul drugtest. Au fost identificate trei substanțe psihoactive, respectiv T1C MDMA; T2C MTD și T3C KET“, potrivit IPJ Olt.

Tânăra a fost condusă la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei și a prezenței substanțelor în organism.

Pe numele acesteia, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și a altor substanțe.

Citeşte şi: Dolj: Bărbat reţinut după ce a vrut să-şi violeze mama vitregă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS