21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTânăr din Corabia, reţinut pentru trafic de droguri

Tânăr din Corabia, reţinut pentru trafic de droguri

Un tânăr, de 24 de ani, din Corabia, a fost reţinut 24 de ore de către DIICOT Craiova, pentru trafic de droguri. Acesta ar fi comercializat canabis către consumatori din Craiova.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova împreună cu procurorii DIICOT Serviciul Teritorial Craiova au desfășurat, pe 13 iunie, în Craiova, o acțiune pe linia traficului de droguri de risc.

A fost pus în executare un mandat de percheziţie la locuinţa unui tânăr, de 24 de ani, din Corabia, Olt. Au fost descoperite şi ridicate 20 de grame de canabis; 8 dispozitive de mărunţit, tip grinder, şi un pistol tip airsoft, cu 6 cartuşe, conform IPJ Dolj.

Tânărul, bănuit că ar fi comercializat canabis către consumatori din Craiova

Tânărul este bănuit că, în perioada 2022-2023, ar fi comercializat canabis către consumatori din Craiova.

„Persoana bănuită a fost condusă la audieri, iar, în baza probatoriului administrat, procurorul D.I.I.C.O.T – S.T. Craiova a dispus reținerea, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Va fi solicitată judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română“, a mai precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Craiova.

Citeşte şi: Gorj: O femeie și-a salvat mama în timp ce vorbea cu ea la telefon

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS