23.9 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentOlt: Copil de 11 ani, dat dispărut, găsit într-o pădure

Olt: Copil de 11 ani, dat dispărut, găsit într-o pădure

Un copil de 11 ani, care plecase de la domiciliul bunicilor, fără acordul acestora, a fost găsit, în scurt timp, de către echipele de căutare, într-o pădure din vecinătatea localității Cioroiu din județul Olt.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, pe 10 iunie, în jurul orei 17.10, de un bărbat din municipiul Caracal, despre faptul că fiul său, în timp ce se afla la domiciliul bunicilor, din comuna Fălcoiu, județul Olt, a plecat de la domiciliu acestora și s-a îndreptat către o direcție necunoscută.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Osica de Sus. Din primele verificări, aceştia au constatat că, în jurul orei 16.00, un minor, în vârstă de 11 ani, în timp ce se plimba cu bicicleta pe o stradă din comuna Fălcoiu, s-a îndepărtat de bunica sa și nu a răspuns la solicitarea acesteia de a reveni. Minorul s-a deplasat cu bicicleta către o pădure din vecinătatea satului Cioroiu, județul Olt.

Copilul a fost găsit în pădurea din apropierea localității Cioroiu

Imediat, au fost alcătuite echipe mixte de căutare, formate din polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari, care au efectuat verificări.

În urma activităților de căutare, minorul a fost identificat în pădurea din apropierea localității Cioroiu, la aproximativ 10 km de locuința bunicilor.

Copilul nu a fost victima vreunei infracțiuni

Pe perioada cât a lipsit de la domiciliul bunicilor, copilul nu a fost victima vreunei infracțiuni. Acesta a fost încredințat tatălui său.

La acțiunea de căutare, ce a durat peste o ora, au fost angrenați:

19 polițiștii cu un câine de urmă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt;

9 pompieri din cadrul Inspectoratului de Situații de Urgență Olt;

5 jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt;

peste 30 de voluntari din comuna Fălcoiu, județul Olt.

Citeşte şi: Duma de Stat a Rusiei cere înființarea de posturi de pază pentru protecția școlilor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS