12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentOlt: Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce a schingiuit un câine

Olt: Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce a schingiuit un câine

Încă un caz de abuz asupra animalelor. Un bărbat din Olt s-a ales cu un dosar penal după ce, pe o rețea de socializare, au apărut imagini cu el în timp ce schingiuia un câine. 

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliție Județean Olt s-au autosesizat în acest caz şi au demarat o anchetă. „La data de 21 martie, Biroul pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt s-a sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că un bărbat ar fi exercitat acte de violență asupra unui câine, în comuna Oporelu, județul Olt. 

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 20 martie, un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din comuna Oporelu, ar fi exercitat acte de violență asupra unui câine”, potrivit IPJ Olt.

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au emis un ordin de plasare în adăpost pentru câine și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de schingiurea animalelor. Cercetările sunt continuate pentru documentarea activității infracționale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS