5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBărbat din Olt, reţinut pentru agresiune sexuală

Bărbat din Olt, reţinut pentru agresiune sexuală

Un bărbat de 37 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Olt pentru agresiune sexuală, după ce a fost acuzat că şi-ar fi abuzat fizic şi emoţional fiica în vârstă de doar şapte ani.

Potrivit IPJ Olt, polițiștii au fost sesizați de către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului cu privire la faptul că un bărbat de 37 de ani, din comuna Găneasa, ar fi abuzat-o fizic și emoțional pe fiica sa minoră, în vârstă de 7 ani.

Bărbatul, reţinut pentru 24 de ore

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, fiind continuate cercetările în vederea documentarii activității infracționale. Joi, pe numele bărbatului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

“În urma probatoriului administrat, la data de 8 decembrie, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balş, pe numele bărbatului de 37 de ani, a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt”, a transmis IPJ Olt.

El va fi prezentat vineri, 9 decembrie, instanței de judecată cu propuneri legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS