10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentȘef de post din județul Olt, beat în sediul Poliției

Șef de post din județul Olt, beat în sediul Poliției

Șeful Postului de Poliție Brâncoveni, judeţul Olt, a fost prins beat în interiorul sediului de poliție, iar un alt poliţist a fost prins băut în timp ce se afla într-o autospecială de poliție. Evenimentele s-au produs, luni, 5 decembrie 2022.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, luni, 5 decembrie, în jurul orei 16.00, prin apel 112, cu privire la faptul că șeful Postului de Poliție Brâncoveni s-ar afla sub influența băuturilor alcoolice, în sediul postului de poliție, potrivit IPJ Olt.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției Municipiului Slatina.

Din primele verificări s-a constatat faptul că polițistul se afla în postul de poliție, sub influența băuturilor alcoolice, însă, conform graficului, acesta se afla în afara orelor de program.

Un alt poliţist, prins băut la volanul autospecialei

Ulterior, echipa operativă a efectuat un control inopinat al dispozitivului Secției nr. 6 Poliție Rurală Găneasa, ocazie cu care, pe Drumul Comunal 20, în comuna Strejești, a fost identificată o autospecială de poliție.

Conducătorului autospecialei i s-a solicitat testarea cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat atât testarea, cât și prelevarea de mostre biologice de sânge la o unitate spitalicească.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice de sânge, fiind continuate cercetările de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș.

„Precizăm faptul că Inspectoratul de Poliție Județean Olt se disociază de astfel de comportamente care contravin eticii și valorilor morale ale profesiei”, au precizat reprezentații IPJ Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS