11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt: O picătură de viață celor care au nevoie de ajutor, dată de jandarmi

Olt: O picătură de viață celor care au nevoie de ajutor, dată de jandarmi

Jandarmii au fost prezenți, astăzi, la Centrul de Transfuzie Sanguină al Județului Olt, pentru a îndeplini o misiune importantă, cu scopul de a completa rezervele sanguine atât de necesare salvării de vieţi omeneşti.

„Donează sânge! Salvează o viață!” este campania inițiată la nivel național de Biserica Ortodoxă Română, iar jandarmii olteni au răspuns pozitiv și de această dată.

„Donarea de sânge trebuie să rămână un proiect prioritar, nu doar pentru noi, ci pentru fiecare persoană care poate deveni donator.

Prin acest gest vrem să dăm dovadă de solidaritate faţă oamenii aflați în suferinţă, pentru care o picătură de sânge reprezintă viață, iar prin efortul comun putem aduce speranță și încredere celor a căror viață depinde de un gest atât de simplu. Mulțumim colegilor care și-au arătat disponibilitatea pentru a se implica în această inițiativă onorabilă și dorim să lansăm o invitație cetățenilor, să oferim împreună un suport pentru sănătatea celor aflați in suferință, să donăm sânge și să salvăm cât mai multe vieți“ au spus jandarmii olteni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS