10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentSentința în cazul crimelor de la Caracal, amânată din nou

Sentința în cazul crimelor de la Caracal, amânată din nou

La mai bine de trei ani de la dispariţiile Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu, magistraţii Tribunalului Olt au amânat pentru 23 septembrie pronunțarea sentinţei în cazul crimelor de la Caracal, care a îngrozit întreaga ţară. 

Au trecut trei ani de la crima care a cutremurat o ţară întreagă şi mai mult de atât de la dispariţia Luizei Melencu. Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal şi complicele său Ştefan Risipiţeanu şi-ar putea afla sentința în 23 septembrie, după ce magistrații au amânat astăzi pronunțarea în dosar, conform observatornews.ro.

Dincă, cel acuzat că le-a ucis pe cele două adolescente, şi-a schimbat declaraţiile de nenumărate ori

La primul termen, Tribunalul Olt a amânat pentru data de astăzi, 9 septembrie, pronunţarea. Dincă, cel acuzat că le-a ucis pe cele două adolescente şi-a schimbat declaraţiile de nenumărate ori, spre disperarea familiilor celor două fete.

La termenul care a avut loc pe 16 iunie a cerut instanţei să fie condamnat „pentru orice infracţiune, mai puţin pentru omor” şi a susţinut că nu există probe care să arate că el le-ar fi ucis pe Luiza Melencu şi pe Alexandra Măceşanu. Nu de aceeaşi părere a fost avocatul său, numit din oficiu, care a cerut instanţei pedeapsa maximă pentru Dincă, pentru că, potrivit propriei pledoarii, „din probele aflate la dosar rezultă că el le-a omorât pe cele două fete”.

În acord cu avocatul apărării a fost şi procurorul de şedinţă Alexandru Dragomir, şeful DIICOT Olt, care a cerut ca Gheorghe Dincă să fie condamnat la 30 de ani de închisoare, maximumul pe care l-ar putea primi, având în vedere că a împlinit 69 de ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS