12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Percheziții în Dolj și Olt la persoane bănuite de trafic de droguri

(VIDEO) Percheziții în Dolj și Olt la persoane bănuite de trafic de droguri

-

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din județul Olt, a fost reținut, joi, în urma unor percheziții efectuate de către polițiști ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova și procurori în Dolj şi Olt, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc.

Potrivit IPJ Dolj, oamenii legii au descoperit şi ridicat trei culturi de cannabis, două indoor formate şi una outdoor, aproximativ trei kilograme de muguri de cannabis, peste 300 de grame de cocaină, 16 seminţe de cannabis, două telefoane mobile, o tabletă, un laptop, două cântare electronice și bani, în euro și lei.

Bărbatul în vârstă de 36 de ani a fost reținut

În urma percheziţiilor, o tânără de 21 de ani şi un bărbat de 36 de ani au fost conduşi la sediul DIICOT – ST Craiova, în vederea audierii şi continuării cercetărilor. Bărbatul în vârstă de 36 de ani a fost reținut.

„La data de 1 septembrie, faţă de bărbatul de 36 de ani, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reținerea, pentru 24 de ore. Astăzi, 2 septembrie, bărbatul va fi prezentat Tribunalului Dolj, cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc”, potrivit IPJ Dolj.

Acţiunea a beneficiat de suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. La activitate au participat şi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Șapte percheziții DNA la Complexul Energetic Oltenia

DNA efectuează joi șapte percheziții la Complexul Energetic Oltenia...

ȘTIRI GdS