19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTânăr din Olt, fără permis, alergat de poliţişti pe un câmp

Tânăr din Olt, fără permis, alergat de poliţişti pe un câmp

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost reţinut de poliţişti după ce, miercuri, aflându-se la volanul unei maşini, nu a oprit la semnalul oamenilor legii care l-au urmărit. Pentru oprirea sa au executat focuri de armă în vertical. El nu avea nici permis.

Tânărul a fost depistat în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 117 km/h, în interiorul localității Vișina, pe drumul național DN 54, potrivit IPJ Olt.

Conducătorul auto nu a oprit la semnalul de oprire al polițistului și s-a procedat la urmărirea acestuia în trafic.

Şoferul a abandonat autoturismul și a fugit pe câmp

La ieșirea din localitatea Vișina, șoferul a abandonat autoturismul și a fugit pe câmp. Polițiștii l-au somat să se oprească, după care un agent de poliție a efectuat două focuri de avertisment, în plan vertical, cu arma din dotare, ulterior reușindu-se imobilizarea acestuia.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

De asemenea, în autoturism se afla și concubina sa, în vârstă de 30 de ani, care i-a încredințat autoturismul spre a-l conduce pe drumul public, deși aceasta deține permis de conducere eliberat de autoritățile din Belgia.

Tânărul de 21 de ani a fost reţinut

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui autovehicul spre a fi condus de o persoană care nu deține permis de conducere.

În continuarea cercetărilor, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore față de tânărul în vârstă de 21 de ani, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS